Waar moet ik beginnen?

We raden u aan om uw HorseAthlete product te gebruiken voordat u besluit het terug te sturen. Het kan nog steeds worden teruggestuurd als het licht gebruikt is. Als u toch nog niet overtuigd bent, zou het geweldig zijn om ons eerst een e-mail te sturen. In de meeste gevallen kan onze klantenservice helpen bij de pasvorm of advies geven.

Voordat u het retourproces start, stuurt u ook eerst een e-mail.

Hoe moet ik …?

Alle HorseAthlete producten worden geleverd met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. De klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending. Producten die worden teruggestuurd, moeten een kopie van de pakbon in het pakket hebben om het pakket te identificeren.

Producten worden geleverd met een garantie van één jaar als ze op de juiste manier worden onderhouden. Zie onze Instructies voor het Onderhoud voor meer details.

Originele verzendkosten worden niet vergoed wanneer een product wordt teruggestuurd. De terugbetaling geldt voor alle producten, behalve voor Uitverkoop-artikelen of stopgezette producten.

Retouradres :

HorseAthlete BV Sprietstraat 3 8890 MOORSLEDE België

BELANGRIJKE OPMERKING: IJsland, Liechtenstein, Zwitserland, Noorwegen en het VK, Bij retourzending, retourneer als “NIET-COMMERCIËLE GOEDEREN” of “RETOURPRODUCT”. Kies DHL, DPD of UPS om extra kosten te vermijden. Anders moet het pakket retour worden gestuurd naar de afzender vanwege de regelgeving van uw BTW-overheid.

Privacy: Uw informatie is veilig bij ons. HorseAthlete deelt geen klantinformatie met andere partijen. Lees ons volledige Privacybeleid hier.