Het geweldige ThinLine flexibel graasmasker, je zult het geweldig vinden!

Grazing Muzzle for Horses

Ons ThinLine Graasmasker is anders dan alle andere! Flexibel, gemaakt van soepel, lichtgewicht materiaal. Het ThinLine Flexible Graasmasker is erkend als de meest paardvriendelijke neusriem op de markt, met verbazingwekkende resultaten!

Voordelen om mee te beginnen …

 • Het ThinLine Flexible Filly Grazing Muzzle is zacht voor de huid, tanden en lippen.
 • Zachter, lichter en veiliger.
 • Biedt UV-bescherming voor gevoelige neuzen.
 • Verschillende graasgat grootte om te voldoen aan de graasbehoeften van alle paarden.
 • Ongelooflijk flexibel en zeer licht van gewicht.
 • Paarden hebben er geen last meer van!
 • Duurzaam materiaal.

 

Ontdek ThinLine’s graasmasker.

Graasgat maten

Het ThinLine graasmasker heeft verschillen maten voor het graasgat!

Dierenartsen raden veilig grazen in een graasmasker aan met een gat van 3,5 tot 4 cm voor 24/7, onbeperkt grazen.
En 2 tot 2,5 cm voor beperkt grazen, vaak nodig voor paarden met stofwisselingsproblemen.

Nu is het gemakkelijk om met uw dierenarts samen te werken en ervoor te zorgen dat paarden veilig kunnen grazen op elke weide.

Enkele Reviews van het ThinLine Flexibel Graasmasker  …

★★★★★

Regina,
I absolutely love the ThinLine Flexible Filly Grazing Muzzle!!!!!! I’ve heard people say that it is just expensive plastic and complaints about the cost, but I will say this thing works great so it is worth it! Because of it my horse gets to spend spring and summer in the pasture instead of the pen. I like that you can choose your own breakaway halter to go with it. 
Read more ...

★★★★★

Amy,
5 out of 5 stars! I love this grazing muzzle! It’s lightweight and durable. My horse loves it because it’s not bulky like his other one. He hates the other ones. They’re hard for him to breathe out of. Hoping a version for a miniature horse will be available soon!! My mini breaks grazing muzzles all the time.
Read more ...

★★★★★

Laura,
Ok I don’t normally review or recommend products, but this muzzle is amazing!!!! Rilly is 19 years old and has Cushings and Insulin Resistance. She had a Lamanitic flare up last spring. I have never been able to get her to wear a grazing muzzle. She gets frustrated or maybe claustrophobic and takes it out on the other horses. Will chase them and bully them, or just run around spooking at everything with a muzzle on. I have tried so many brands, fits, an we have even made the holes bigger on some and it’s always a meltdown.
Read more ...

 

Materialen in de ThinLine Flexible Filly Grazing Muzzle.

Het graasmasker is gemaakt van synthetisch hars. Hars is een stof van plantaardige oorsprong die synthetisch wordt gecreëerd om een polymeer te produceren. Dit geeft het een hoge treksterkte (+700 psi). De muilkorf heeft ook een scheursterkte van +550 ibf/in. Het voldoet aan de FDA-vereisten voor voedselveiligheid. En het bevat natuurlijke UV-bescherming. Het lichte, dunne uiterlijk staat in contrast met de extreme duurzaamheid van het polymeermateriaal.

“Traditionele” graasmaskers zijn stijf en veroorzaken verschillende problemen. Ze kunnen schuren of schaven bij een paard. Vol raken met vuil en heet en oncomfortabel worden. De meeste graasmaskers veroorzaken inderdaad slijtage aan de tanden van paarden. Echter! Voor eigenaren van paarden of pony’s die insulineresistent zijn of te zwaar zijn, zijn graasmaskers een manier van leven. Voor hen is de zorg voor koliek of hoefbevangenheid constant. Nu kunnen eigenaren met ThinLine graasmasker kiezen voor deze lichte, flexibele optie als een manier om het grazen van hun paarden op passende wijze te beperken.

Flexibiliteit betekent comfort.

We hebben de ontwerpen van dit graasmasker benaderd vanuit het perspectief van het comfort en de veiligheid van de paarden, evenals de gemoedsrust van de eigenaar. Vergeleken met andere graasmaskers. “Dit graasmasker is iets waar paardeneigenaren zich niet schuldig over zullen voelen als ze het hun paarden omdoen,” zegt Elaine, oprichter van ThinLine. Effectief, lichtgewicht, flexibel, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Bovenal is het soepele materiaal zacht voor de gezichten, tanden en lippen van paarden. Het voorkomt slijtage aan tanden en zweren en algemeen ongemak. En het is UV-bestendig, waardoor paardenneuzen worden beschermd tegen zonnebrand. Het open ontwerp van het graasmasker zorgt ook voor extra luchtstroom. Dit verbetert verder het comfort van het paard. Ontworpen om flexibel te zijn, wat complicaties voor paarden en eigenaren vermindert. Ook beoordeeld om te breken voordat je halster loskomt. Lage profiel kabelbinders worden meegeleverd met het graasmasker. Ze kunnen eenvoudig en veilig aan elk paardenhalster worden bevestigd.

Wat de ontwikkelaars het leukst vinden aan deze ThinLine Flexibel graasmasker.

Naar onze mening houden paarden er niet van om graasmaskers te dragen, omdat ze het vermogen van de paarden om normaal te gedragen en te spelen belemmeren. Paarden gebruiken hun mond veel in spel en natuurlijk kuddegedrag. Andere graasmaskers beperken normaal spel. De ThinLine Flexibel graasmaskers is meer als het dragen van een handschoen. In plaats van dat het paard een graasmasker draagt! In ons graasmasker zul je je paard gemeenschaps gedrag zien vertonen, zoals met met de schoft poetsen. Het is zo’n genot om te zien.

Het is tijd om je goed te voelen over de gezondheid van je paarden!

4 thoughts on “Het geweldige ThinLine flexibel graasmasker, je zult het geweldig vinden!

  • laurens says:

   Hi there!
   Well, you can wear as long as you think is needed! There is no limit in wearing. It does allow to eat and drink, but in smaller portions.
   Hope that helps!
   Have a great day, Laurens

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *