ThinLine Introduceert een Nieuw Product om Paarden te Helpen Ontspannen

Busy Buddy Horse Calmer

(PERSBERICHT) BRUSSEL, 15 oktober 2021 — ThinLine Global kondigt een nieuwe lijn ontspanningstools voor paarden aan, de Busy Buddy.

ThinLine heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar een groot aantal problemen waarmee paardeneigenaren vaak te maken krijgen, variërend van het introduceren van jonge paarden aan het bit tot het vergemakkelijken van dagelijkse paardenhandelingen zoals verzorging, hoefsmidbezoeken en leiden. Wat ThinLine heeft ontdekt, is de Busy Buddy, een drugsvrije productlijn die onmiddellijk en effectief ontspanning bij paarden teweegbrengt.

De Busy Buddy kan wellicht het beste item in je zadelkast zijn!

“Hier bij ThinLine hebben we er ons levenswerk van gemaakt om producten te ontwikkelen die paarden en hun eigenaren gelukkiger maken,” aldus Elaine Lockhead Castelao, oprichter van ThinLine. “Soms kan het leven voor paarden stressvol zijn, en dat kan ons leven met hen ook frustrerend maken. Het werd onze missie om het leven beter te maken voor zowel paard als eigenaar.

We begonnen met nadenken over de werking van een speen en hoe die baby’s kalmeert. Wat als we iets konden creëren dat niet alleen vermaakt, maar ook paarden ontspant? Door ze een stukje latex buis te geven waar ze op kunnen kauwen, ervaren paarden onmiddellijke psychologische comfort.”

ThinLine’s eerste product was de Halter Busy Buddy, die eenvoudig aan de bovenste wangringen van het halster wordt bevestigd en door de mond loopt. De bètatests leverden zulke fenomenale resultaten op dat ThinLine al snel de Bridle-versie toevoegde, die aan een hoofdstel wordt bevestigd en aan een enkele ring achter de kin wordt vastgemaakt, waardoor eigenaren een ontspanningstool hebben voor elk moment met hun paard.

“Een trainer van renpaarden vertelde ons: ‘Onze 2-jarigen staan nu rustig in de kruistouwen voor verzorging en wassen,'”

Een andere hoefsmid zei: “Ik heb de Busy Buddy opgedaan bij verschillende paarden van mijn klanten die me historisch gezien altijd in gevecht hielden tijdens het beslaan. Ze ontspannen zich onmiddellijk en kauwen, en ik kan veilig en efficiënt hun hoeven beslaan.”

https://youtu.be/PrhLJwvGga8
 

Ontwikkeld voor alle paarden, jong en oud, hier zijn slechts enkele dingen die de Halter Busy Buddy en de Bridle Busy Buddy kunnen doen:

Halter Busy Buddy

  • Stopt onrustig gedrag, bijten en schoppen in de kruistouwen.
  • Biedt hen een ontspannend speeltje tijdens het knippen en verzorgen.
  • Introduceert voorzichtig de sensatie van een bit in de mond terwijl het ontspanning en kauwen aanmoedigt.
  • Kalmeert de zenuwen van paarden voor de dierenarts, zonder sedativa te gebruiken.
  • Zorgt voor afleiding voor paarden tijdens het bezoek van de hoefsmid.
  • Wordt gebruikt tijdens longeren; moedigt ontspanning van de kaak en spieren over de rug aan.

Bridle Busy Buddy

De Bridle Busy Buddy is speciaal ontworpen om te worden gebruikt met een hoofdstel en een bit.

  • Voorkomt dat paarden kauwen op dure teugels!
  • Vermaakt je paard terwijl je wacht op paardenshows.
  • Longer je met een hoofdstel? Voeg de Bridle Busy Buddy toe voor meer ontspanning.

Gemaakt van industriële, ziekenhuiswaardige latex buizen, ThinLine bit beschermers, elastisch touw en 2 clips voor de Halter Busy Buddy of één clip en een ring voor de Bridle Busy Buddy.

De Busy Buddy is de perfecte manier om je paard aan te moedigen te ontspannen in verschillende situaties zonder dure supplementen of medicijnen te hoeven gebruiken.

Product: https://www.horseathlete.com/shop/paarden-comfort/stress-control/thinline-busy-buddy/

 

 

One thought on “ThinLine Introduceert een Nieuw Product om Paarden te Helpen Ontspannen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *